Видео: , фейсбук, Снимка: БулфотоТова, че Светият синод се е разграничил

...
Видео: , фейсбук, Снимка: БулфотоТова, че Светият синод се е разграничил
Коментари Харесай

Отец Дионисий: Народните представители да поискат оставката на премиера

Видео:, фейсбук, Снимка: Булфото

Това, че Светият синод се е разграничил от мен, не значи, че аз не мога да се разгранича от тях и да имам позиция, сподели в изявление пред  отец Дионисий, който и през днешния ден е на площада измежду протестиращите.

Тази мъка на мандатното време на тази власт не се обрисува да бъде дълга, опциите на управниците се лимитират, те към този момент изгубиха легитимност, счита той.

Диалог към този момент е неосъществим, безапелационен е отец Дионисий. Не е позволен сега. Диалогът е вероятен когато, тези, които към този момент са в качеството си на узурпатори на властта - я сдадат, безапелационен е той.

За примирение можем да приказваме, само че не и за малоумие. Една черква, за жалост нашата не е такава, постоянно би трябвало да показва на едно общество - кое е положително и кое зло. Аз имам смелостта да кажа, че тази власт сега е зло, тя не е действителна политическа власт, а задкулисие, съобщи той.

Това, което би трябвало да се случи сега, е народните представители да повикат премиера и да изискат оставката му, сподели отец Дионисий.

При предходните митинги той пострада - Бяха ми счупени 5 ребра, изясни пред камерата на Actualno.com отец Дионисий.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР